Gekås ägare bäst i Västsverige

Gekås ägare prisades under torsdagskvällen.

ANNONS
|

Thomas Karlsson och Torbjörn Bäck, som äger Gekås i Ullared, är Västsveriges främsta entreprenörer. Under torsdagskvällen mottog de EY:s stora entreprenörspris EY Entrepreneur of the year.

– Hunddagis, frisör, sportbar, hotell och stugby samt en helt egen tv-serie – Thomas och Torbjörn har lyckats förvandla det lokala varuhuset till en shoppingupplevelse utöver det vanliga och gjort Gekås till Sveriges största utflyktsmål. Deras uppfinningsrikedom tycks oändlig och jag är säker på att de kommer att utveckla företaget i fortsatt hög takt framöver, säger Sharam Rahi, juryledamot, i ett pressmeddelande.

Juryns motivering:

”Årets vinnare har genom stor beslutsamhetskraft och med ett ständigt hjärta för närområdet skapat ett fenomen utan motstycke. Genom ständig utveckling och ett kärleksfullt och genuint entreprenörskap har man skapat ett varumärke som är känt över hela Sverige, i kombination med oslagbar ekonomisk tillväxt och resultat. Genom att alltid fokusera på lösningar och att omge sig med rätt medarbetare har man skapat en egen marknadsplats utan dess like. Årets vinnare av EY Entrepreneur of the Year region Västra lever utifrån parollen: det är bättre att bli 1% bättre på 100 saker än 100% bättre på en sak.”

ANNONS
ANNONS