I dag lanseras Hallandspostens valsajt där läsarna kan ta del av alla artiklar kopplade till det kommande valet 2022.
I dag lanseras Hallandspostens valsajt där läsarna kan ta del av alla artiklar kopplade till det kommande valet 2022. Bild: Hallandsposten

Hallandsposten lanserar valsajt inför det kommande valet

I dag lanseras Hallandspostens valsajt där läsarna kan ta del av alla artiklar kopplade till det kommande valet 2022.
– Sajten uppdateras löpande med färska nyheter ända fram till valet i september, säger Marko Korkeasalo, nyhetschef på Hallandsposten.

ANNONS
|

Dagarna fram till valet blir bara färre och färre och nu lanserar Hallandsposten sin valsajt, för att underlätta ditt val den 11 september 2022. Valsajten kommer att kontinuerligt uppdateras med allt material kopplat till valet.

– Här samlar vi alla lokala valartiklar så att läsaren hittar allt på ett enda ställe och inte missar några viktiga nyheter, säger Marko Korkeasalo.

Stort fokus kommer att ligga på nyheter kopplade till kommun- och regionfullmäktige, från Hallandspostens alla bevakningsområden. Där kan du läsa om allt från partiernas tidigare vallöften, debattartiklar och insändare och artiklar likt ”Vem den vanligaste regionkandidaten är”, oavsett om det gäller Halmstad, Hylte eller Laholm.

ANNONS

LÄS MER:Sjukvård är läsarnas viktigaste valfråga

När Hallandspostens läsare svarade på en webbenkät, där de fick berätta vilka lokala frågor som de prioriterar högst inför valet, framkom det att valets viktigaste fråga är sjukvården. Därefter följde frågor om trygghet, skola, integration och äldreomsorg.

Många hallänningar ville även veta hur de lokala politikerna skött sig och vilka de nya kandidaterna är.

– Hallandsposten lägger ned stora resurser under ett valår för att ge läsarna en så heltäckande valbevakning som möjligt, säger Marko Korkeasalo.

Valsajten, som ni hittar här, kommer att fortsättas fyllas på med artiklar ända fram till valet i september.

ANNONS