Nöjesjätte flyttar till Halmstad

Yoump är senast i raden att förgylla Halmstadbornas vardag. I sommar slår nöjesjätten upp en jätteanläggning i staden.

ANNONS
|

Hoppa högt. Låter det rogivande? Från och med i sommar kommer Halmstadborna att kunna roa sig med höga hopp på trampoliner.

Det är den svenska nöjesjätten Yoump, som etablerar sig iFlygstaden, i en ny anläggning på 2 200 kvadratmeter. Första spadtaget tas i januari. Men först i juni beräknar man att nöjesparken ska stå klar.

– Vi ser fram emot att öppna i det välbesökta området Flygstaden. Det är en bra lokal som kommer att rymma mellan 60-70 trampoliner. Vi tror att det här är precis vad många behöver i vardagen, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Yoump.

I dag återfinns nöjesparken på fem orter i Sverige. Innan nöjesparken slår upp portarna i Halmstad, ska även en park i Jönköping invigas.

ANNONS

På sina anläggningar erbjuder Yoump olika sorters aktiviteter, däribland spökboll, basket och parkour - där samtliga aktiviteterberörs av hopp på trampoliner. I lokalen kommer uppemot hundra trampoliner att rymmas.

En liknande nöjespark finns redan i Halmstad. Freemovr, som den heter, återfinns på Stenalyckan sedan juli 2016. Hur konkurrensen mellan de båda nöjesparkerna kommer att fungera, återstår att se.

Artikeln har uppdaterats.

ANNONS