Konsumentav Peter WillebrandTest: Så väljer du fetaost – låt plånboken avgöraSmak, näringsinnehåll och spår av antibiotika analyserades i grekiskt labb.
Hallands Affärerav Karin Bergh, Roger LarssonI Kvibille görs julostar till hela Sverige: ”Påminner om en tomteverkstad”Högtryck på mejeriet i Kvibille – men nu börjar svenskarna spara in på ost.
Konsumentav Lena StrömbergTest: Här är den godaste färskosten med vitlök och örter• Budgetost i topp • Fyra sorter delar segern • Skiljer på vardag och fest
Hallandav Ralph BretzerArla i Kvibille och Falkenberg börjar elda med olja”Vi vill gärna byta tillbaka till gas, men då måste det finnas en stabilitet i tillgången.”
Hallands AffärerHallandav Ida EklöfDyrare glass i sommar – det här påverkar prishöjningen hos Sia GlassFörsäljningen på Sia glass har ökat – trots prishöjningen.
Sportav Carl Fredrik JohanssonNya klubbdirektören byter ost mot idrott på hög nivå”Om man tänker på vad man gör i en organisation så är det ganska likt.”
DebattStudenter är välkomna till det svenska lantbruketSom mjölkbonde skulle jag vilja slå ett slag för alla fantastiska jobbmöjligheter som finns inom det svenska lantbruket.
Konsumentav Gabriella Mohoff, Anna von BrömssenNästan alla märkesvaror blev bäst i frukosttest• Frukostvaror jämfördes • Ost överraskade • Skinka störst skillnad
TVNöjeav Martin ErlandssonDärför lever ”Peja” själv i Långås efter ”Bonde söker fru”Hallänningen ”Peja” berättar om relationen med Benita.
Hallands AffärerHallandav Marie Hebelius SvahnMjölkbonden Lars Svensson satsar på ännu fler korHalländsk prästgård utökar – 300 fler djur än i dag.