Tillbaka i Halmstad. Mohammed Ali Khans Västra Frölunda räddade en poäng mot Snöstorp Nyhem efter mål i slutet.

Oavgjort för Ali Khan i Halmstad

Det var länge tunnsått med målchanser och ett taktiskt rävspel mellan tränarna Jonas Magnusson i Snöstorp Nyhem och Frölundas Mohammed Ali Khan. I takt med att spelarna visade trötthetstecken öppnade spelet upp sig och sista kvarten blev händelserik.

|

Div 3 sydvästra Götaland

Snöstorp Nyhem 1

V Frölunda 1

– Det vill inte hålla riktigt för oss hela vägen, resonerar Jonas Magnusson.

Hemmalaget tog nämligen ledningen efter ett nickmål från Viktor Jarälv på en hörna med drygt tio minuter kvar att spela.

Frölunda som har toppkänning i tabellen fick order om full fart framåt och till sist lyckades Ali Khans manskap i 91:a minuten spräcka nollan efter ett inspel från högerkanten.

Första skottet på mål från göteborgarnas sida kom i början på andra halvlek och spelmässigt gick det länge på tomgång för ett individuellt spelande Frölunda.

– Vi är tajta bakåt hela tiden och gör svårt för dem och den bästa matchen i år defensivt, menar Jonas Magnusson.

Snöstorp Nyhem satsade mest på kontringar och det bästa tillfället fick Kushtrim Maholli i friläge men bollen smet försmädligt utanför stolpen.

– Utmärkt läge till 2–0 men vi tog lärdom av första mötet i våras och vi följer matchplanen, berömmer Jonas Magnusson.

Det som störde upplägget en del i slutet var målvakten Douglas Jakobsens skada. Med minnesförlust lämnade han arenan och befarad hjärnskakning.

Johan Beike fick i all hast dra på sig handskarna i första matchen i a-lagströjan den här säsongen. Det var i ett stressigt läge av matchen men Johan kan inte lastas för baklängesmålet.