Mikael Ishak.

Ishak räddade poäng till Nürnberg

|

I premiären bommade han en straff. I omgången efter tog den svenske anfallaren Mikael Ishak revansch. Han satte det viktiga kvitteringsmålet, sitt första i Bundesliga, när hans Nürnberg fick besök av Robin Quaisons Mainz.

Ishak, som inte återfanns i den svenska landslagstruppen, skickade in 1–1 tre minuter in i den andra halvleken, ett resultat som stod sig, och räddade därmed tre poäng till Nürnberg.

Quaison, som nyligen fick en plats i Janne Anderssons trupp, spelade hela matchen.

Isaac Kiese Thelin fick ånyo göra ett inhopp för Bayer Leverkusen. Hemma mot Wolfsborg fick han hoppa in med 20 minuter kvar och i ett läge där Leverkusen låg under med 1–3. Men Kiese Thelin mäktade inte med att hjälpa sitt lag att vända matchen, som slutade just 1–3.

Ludwig Augustinssons Werder Bremen vann efter ett sent mål borta mot Eintracht Frankfurt. Milot Rashica blev stor matchvinnare när han i den sjätte tilläggsminuten satte segermålet 2–1 till Bremen. Den svenske landslagsbacken spelade hela matchen.