Bakom allt. Vigan Ademi gjorde ett mål och förarbetade till två när Snöstorp Nyhem fick 3–3 i bortamatchen mot Klippan.

Målrikt när Snöstorp Nyhem kryssade

Efter en mållös första halvlek blev det ordentlig fart på målskyttet efter paus, men trots att Snöstorp Nyhem var i ledningen vid två tillfällen fick Halmstadlaget nöja sig med 3–3 i bortamatchen mot Klippan.

|

Division 3

Klippan 3

Snöstorp Nyhem 3

– Det var trögt i början, men därefter tog vi över mer och mer i första halvlek, säger Jonas Magnusson, tränare i Snöstorp Nyhem.

Sedan lossnade det ordentligt med fem mål inom loppet av 16 minuter.

Andra halvlek hann knappt börja innan Jasmin Barusic gav gästerna ledningen efter att Vigan Ademi förarbetat, men glädjen blev inte långvarig då Klippan både kvitterade och gjorde 2–1.

Ademi replikerade dockomgående med sitt 2–2-mål på en retur och låg sedan bakom 3–2 bara två minuter senare, då hans inlägg nådde Barusic, som nickade bollen i mål.

Med tio minuter kvar kvitterade skåningarnapå en straffretur sedan SN-målvakten Douglas Jakobsen först räddat.

– En mycket tvivelaktigt dömd straff, tycker Magnusson. En av Klippans spelare föll trots att inte bollen var i närheten och domaren pekade på straffpunkten.

Snöstorp Nyhem hade sedan flera bra chanser att avgöra i slutet, men kom inte närmare än Osman Abrahamsson Seys nick i ribban.

Bäst hos gästerna var yttermittfältaren Dusko Maksutovic och mittbacken Adam Johansson.